Aktiviteter 2019

Aktiviteter for våren 2019

   • Mandag 4. februar: Melkor/Morgoth – mektigst av valaene og Mørkets fyrste!
    Kaj Andre Apeland snakker om denne skikkelsens betydning for Tolkiens verden.
    Vi møtes i Nedre sal, Deichmanske hovedbibliotek, Oslo.
    Tid: 17:30 (NB! Nytt tidspunkt!)
   • Onsdag 6. mars: Aragorn – her er ditt liv!
    Siden ryktene sier at Tolkien-TVserien Amazon skal lage handler om Aragorns liv før Ringenes Herre, tar vi en nærmere titt på livet hans opp til Krigen om Ringen. Hvem er Aragorn og hvorfor dukker et kongsemne opp akkurat når det trengs i striden mot Sauron? Anette greier ut 🙂
    Vi møtes i Nedre Sal, Deichmanske hovedbibliotek, Oslo.
    Tid: 17:30
   • Mandag 1. april: Tingmøte
    Dette er Arthedains generalforsamling, som også er en anledning for medlemmene til å være med å bestemme hva foreningen skal drive med framover.
    Vi møtes i Nedre Sal, Deichmanske hovedbibliotek, Oslo.
    Tid: 17:30
   • Torsdag 25. april: Å lage en verden
    Foredraget starter med kilder til inspirasjon man kan hente fra Tolkiens verden. Videre tar Frode oss gjennom sitt arbeidet med å lage “ringen” som er på forsiden av nettsiden til arthedain og andre prosjekter knyttet til Arthedain han har gjort. Vi tar også en snartur innom 3D-modellerings verktøyet Blender og “prøver” å gjenskape bildet med “ringen” under foredraget.
    Vi møtes i Nedre Sal, Deichmanske hovedbibliotek, Oslo.
    Tid: 17:30
   • Fredag 17. mai: Piknikk i Frognerparken fra kl 16
    17. mai arrangerer vi vår tradisjonelle hobbitpiknikk i Oslo!Vi kommer til å være i Frognerparken, den delen som er nærmest Colosseum kino, på 17. mai fra kl 16. Ta med deg mat og drikke, og noe å sitte på, og slå deg ned! Kom i kostyme eller i 17. mai-klærne dine NB Værforbehold: Hvis det regner eller hagler eller er generelt vått og ufyselig, så avlyser vi og finner på noe annet. I så fall poster vi det på Facebook (event kommer).