Aktiviteter

Aktiviteter

Hva skjer på møtene?

På medlemsmøtene er det gjerne foredrag/innlegg og deretter diskusjon om et emne knyttet til Tolkien og fantasy. Møtene avsluttes stort sett i 19-tiden. Etter møtet går vi gjerne ut og spiser!

Hvorfor er det bare møter i Oslo?

For tiden er det dessverre bare møtevirksomhet i Oslo-området. Lokalavdelingen Mithlond – Tolkienforeningen i Bergen er for tiden hvilende og arrangerer ikke medlemsmøter. Kontakt oss hvis du ønsker å være med på å dra i gang ny aktivitet i Bergen eller å bli informert dersom virksomheten starter opp igjen!

Aktiviteter for våren 2018

 • Onsdag 3. januarSkål for professoren!.
  Vi ønsker å invitere alle sammen til å skåle Tolkiens bursdag sammen med oss i Arthedain! Det er en gammel tradisjon i Tolkien-miljøet å skåle for vår kjære professor den 3 januar. Og neste år ønsker vi å gjennomføre det på Kulturhuset i Oslo.Les mer om tradisjonen her: http://2geekswhoeat.com/j-r-r-tolkiens-birthday-toast/
  Ellers er det bare å komme på Kulturhuset den 3 januar. Vi i styret kommer til å være der fra kl 18 og skåle med alle sammen!
 • Torsdag 8. Februar: Alver: En historie
  Hvorfor ser alvene til Tolkien ut som de gjør? Hvordan så alvene ut før Tolkien? Vi får se og høre om hvordan alvene har utviklet seg gjennom historien!Denne gangen møtes vi i Kinoteket ved Deichmanske hovedbibliotek.Etter møtet vil vi gå ut og spise/drikke. Bli gjerne med!
 • Mandag 5. Mars: Hvis du kunne velge mellom å leve som en alv eller et menneske, hva ville du valgt?

  Brødrene Elrond og Elros måtte ta dette valget, og de valgte hver sin vei. Konsekvensene merkes gjennom flere tusen år av Midgards historie og helt fram til etter Krigen om Ringen.
  Anette snakker om et av Tolkiens mest berømte brødrepar!Foredraget er på Deichmanske hovedbibliotek kl. 17:45
  Etter foredraget går vi som vanlig ut og spiser/drikker.
 • Søndag 15. April: Filmvisning – i samarbeid med Arthedain
  Mer om selve arrangementet kan lese på våres facebook side
 • Torsdag 3. mai: Tingmøte
  Vi møtes i Nedre Sal, Deichmanske hovedbibliotek.
  Vi går som vanlig ut og spiser/tar noe drikke etterpå!
  Facebook: https://www.facebook.com/events/1631239893663200/ 
 • Torsdag 17. mai: 17. mai-piknikk fra 15:00
  17. mai arrangerer vi vår tradisjonelle hobbitpiknikk i Oslo!

  Vi kommer til å være i Frognerparken, den delen som er nærmest Colosseum kino, på 17. mai fra kl 16. Ta med deg mat og drikke, og noe å sitte på, og slå deg ned!

  Kom i kostyme eller i 17. mai-klærne dine 🙂

  NB Værforbehold: Hvis det regner eller hagler eller er generelt vått og ufyselig, så avlyser vi og finner på noe annet. I så fall poster vi det på Facebook:
  https://www.facebook.com/events/738413126547465/