Velkommen til Arthedain - Norges Tolkienforening

 Forsiden

 Nytt fra Bri

 Om foreningen

 Kontakt

 Møter i Oslo

 Lenker

 EnglishMøter i Oslo våren 2014


 • Tirsdag(!) 18. februar: Smaug! Hva slags type drage er det de har laget for Hobbiten-filmene? Hvordan har de laget den? Vi ser på bilder og diskuterer. NB! Kom og hjelp oss med å sette tema og datoer for resten av møtene! NB!Tid: 17:45. Sted: Helga Engs hus, Blindern (Sem Sælands vei 7, Oslo), rom U31 (i kjelleren).

 • Tirsdag 18. mars: Mat. I ekte hobbitstil snakker Anette om mat i Hobbiten og Ringenes Herre (bøker og film). Hva slags mattradisjoner finner vi der? Kan den sammenlignes med vår middelalder? Mulighet for smaksprøver dersom tiden strekker til!
  Tid: 17:45. Sted: Helga Engs hus, Blindern (Sem Sælands vei 7, Oslo), rom U31 (i kjelleren).

 • Torsdag 24. april: Game of Thrones er den store snakkisen etter at den kom som tv-serie. Er dette samme fantasy-tradisjon som Tolkiens? Hva er likt/ulikt? Halvor innleder og vi diskuterer!
  Tid: 17:45. Sted: Helga Engs hus, Blindern (Sem Sælands vei 7, Oslo), rom U31 (i kjelleren).

 • Tirsdag 20. mai: Fanfilm & Tingmøte Vi ser på fanfilmer og koser oss. Tingmøte (generalforsamling).
  Tid: 17:45. Sted: Helga Engs hus, Blindern (Sem Sælands vei 7, Oslo), rom U31 (i kjelleren).

 • Lørdag 14. juni: Sommermøte der vi griller og koser oss. Mer info kommer.Hva skjer på møtene?

På medlemsmøtene er det gjerne foredrag/innlegg og deretter diskusjon om et emne knyttet til Tolkiens forfatterskap. Møtene avsluttes stort sett i 20-tiden.

Hvorfor er det bare møter i Oslo?

For tida er det dessverre bare møtevirksomhet i Oslo-området. Lokalavdelingen Mithlond - Tolkienforeningen i Bergen er for tida hvilende og arrangerer ikke medlemsmøter. Kontakt oss hvis du ønsker å være med på å dra i gang ny aktivitet i Bergen eller å bli informert dersom virksomheten starter opp igjen.
Denne siden ble sist oppdatert av Anette Lauen Borg, februar 2014.
Tegning: Brit Ronja Allum.