Velkommen til Arthedain - Norges Tolkienforening

 Forsiden

 Nytt fra Bri

 Om foreningen

 Kontakt

 Møter i Oslo

 Lenker

 EnglishMøter i Oslo høsten 2014


  • Torsdag 18/9: Rapport fra Tolkien-relaterte kongresser: Anette viser fram bilder og forteller fra science fiction-verdenskongressen LonCon3 og fra Tolkien Society sitt Oxonmoot. Det foregår mye spennende Tolkien-relatert der ute!(Anette)
    Tid: 17:45. Sted: Helga Engs hus, Blindern (Sem Sælands vei 7, Oslo), rom U30 (i kjelleren).

  • Torsdag 16/10: Cosplay og kostymer i Tolkien-verden: For noen holder det ikke å lese Tolkiens bøker eller å se filmene, de vil spille rollene selv! Et møte om cosplay, kostymer og andre kreative hobbyer. Bilder og kostymer til fremvisning! (Anette m/flere)
    Tid: 17:45. Sted: Helga Engs hus, Blindern (Sem Sælands vei 7, Oslo), rom 231 (andre etasje).

  • Torsdag 13/11: Tom Bombadil I høst slippes en nyutgivelse av The Adventures of Tom Bombadil. Vi snakker om boken og om karakteren. (Kaj)
    Tid: 17:45. Sted: Helga Engs hus, Blindern (Sem Sælands vei 7, Oslo), rom U30 (i kjelleren).

  • Julefest i desember (datoen settes på september-møtet): Det vil bli god mat og drikke for sultne hobbiter. Grillet dragebiff er en mulighet på menyen!Hva skjer på møtene?

På medlemsmøtene er det gjerne foredrag/innlegg og deretter diskusjon om et emne knyttet til Tolkiens forfatterskap. Møtene avsluttes stort sett i 20-tiden.

Hvorfor er det bare møter i Oslo?

For tida er det dessverre bare møtevirksomhet i Oslo-området. Lokalavdelingen Mithlond - Tolkienforeningen i Bergen er for tida hvilende og arrangerer ikke medlemsmøter. Kontakt oss hvis du ønsker å være med på å dra i gang ny aktivitet i Bergen eller å bli informert dersom virksomheten starter opp igjen.
Denne siden ble sist oppdatert av Anette Lauen Borg, februar 2014.
Tegning: Brit Ronja Allum.