Arthedain — Norges TolkienforeningOm oss      Bli medlem      Møter      Lenker      Kontakt      English

Møter høsten 2015


  • Torsdag 3/9: Guidet tur i Midgard Vi drar på en guidet tur rundt Midgard! Hvilke folkeslag bor der, hva er historien bak de ulike landene og hvordan ser det ut? En liten oppfrisking for dem som bare har glemt hvor hobbitene kom fra og en oppdagelsesreise for dem som er nye i landet :)
    Tid: 17:45. Sted: Deichmanske hovedbibliotek, Arne Garborgs plass 4, Oslo

  • Lørdag 26/0: Frodos og Bilbos bursdag Vi feirer!

  • Torsdag 29/10: Gjest: Nils Ivar Agøy Vi får besøk av Tolkien-oversetteren Nils Ivar Agøy: Hvem var dvergene i Hobbiten? Og hva slags "storpolitikk" skjer i bakgrunnen av handlingen i boka? Dette blir bare hintet til, og nevnt litt om i appendiksene til Ringenes Herre, mens i filmene er disse to kildene blandet sammen. Nils Ivar oppklarer for oss!
    Tid: 17:45. Sted: Deichmanske hovedbibliotek, Arne Garborgs plass 4, Oslo

  • Lørdag 28/11: Julefest! Mer info kommer.
Hva skjer på møtene?

På medlemsmøtene er det gjerne foredrag/innlegg og deretter diskusjon om et emne knyttet til Tolkiens forfatterskap. Møtene avsluttes stort sett i 19-tiden. Etter møtet går vi gjerne ut og spiser!

Hvorfor er det bare møter i Oslo?

For tida er det dessverre bare møtevirksomhet i Oslo-området. Lokalavdelingen Mithlond - Tolkienforeningen i Bergen er for tida hvilende og arrangerer ikke medlemsmøter. Kontakt oss hvis du ønsker å være med på å dra i gang ny aktivitet i Bergen eller å bli informert dersom virksomheten starter opp igjen. 


Denne siden ble sist oppdatert av Anette Lauen Borg, september 2015.