Arthedain — Norges TolkienforeningOm oss      Bli medlem      Møter      Lenker      Kontakt      English

Møter våren 2016


 • Torsdag 4. februar: Tolkiens fantastiske beist (og hvor man finner dem)... Midgard er full av sære skapninger og vidunderlige vesener! Vi tar en titt på utvalget av levende kreaturer i bøker og filmer: Hva er de og hvor kommer de fra? Har du en yndlingsskapning må du gjerne bidra til diskusjonen!
  Tid: 17:45. Sted: Deichmanske hovedbibliotek, Arne Garborgs plass 4, Oslo

 • Torsdag 10. mars: Det post-apokalyptiske Midgard Bilbo og Frodo og deres følgesvenner snubler stadig over gamle ruiner og tidligere tiders storhet. Hvem bygget disse bygningene og satte opp statuene? Dette blir en liten rundtur blant Midgards ruiner.
  Tid: 17:45. Sted: Deichmanske hovedbibliotek, Arne Garborgs plass 4, Oslo

 • Torsdag 14. april: Midgardsk musikk Tolkiens bøker kommer med mange dikt og sanger, men uten lyd! Derfor er det mange som har blitt inspirert til å lage sin egen Tolkien-musikk: Korsang, musikal, synth og allsang, alt er representert. Kom og hør eksempler, og ta gjerne med dine egne!
  Tid: 17:45. Sted: Deichmanske hovedbibliotek, Arne Garborgs plass 4, Oslo

 • Torsdag 12. mai: Tingmøte Arthedains generalforsamling, der vi går gjennom året som var og planlegger framover. Hvis du vil være med og påvirke møtedager, temaer og arrangementer, så er dette tiden for å møte opp!
  Tid: 17:45. Sted: Deichmanske hovedbibliotek, Arne Garborgs plass 4, Oslo

 • Tirsdag 17. mai fra kl 16: Hobbitpiknikk Ta med deg piknikkurven og et teppe og slå deg ned med oss! Vi kommer til å være i Frognerparken i Oslo, den delen som er nærmest Colosseum kino, på 17. mai fra kl 16. Kom i kostyme eller i 17. mai-klærne dine :) NB Værforbehold: Hvis det regner eller hagler eller er generelt veldig veldig dårlig vær, så avlyser vi.

 • Søndag 12. juni : Sommerfest!
  Tid: Fra kl 15 og til vi er ferdige. Sted: En park i Oslo
Hva skjer på møtene?

På medlemsmøtene er det gjerne foredrag/innlegg og deretter diskusjon om et emne knyttet til Tolkiens forfatterskap. Møtene avsluttes stort sett i 19-tiden. Etter møtet går vi gjerne ut og spiser!

Hvorfor er det bare møter i Oslo?

For tida er det dessverre bare møtevirksomhet i Oslo-området. Lokalavdelingen Mithlond - Tolkienforeningen i Bergen er for tida hvilende og arrangerer ikke medlemsmøter. Kontakt oss hvis du ønsker å være med på å dra i gang ny aktivitet i Bergen eller å bli informert dersom virksomheten starter opp igjen. 


Denne siden ble sist oppdatert av Anette Lauen Borg, september 2015.